Pengikut

Jumaat, 11 November 2011

bilalah nak jjcm..

Assalamualaikum. Singgah blog dela, seronok je tgk dia g jjcm... sejak ramadhan sampai raya haji ni, kita x berkesempatan g jjcm. Pasaraya pun xg jugak, main kirim kat adik suruh belikan aje. Selalunya, awal2 bulan, kita dah beli majalah utk masuk peraduan tp sampai hari ni, masih xbeli2. Mungkinkah stop beli utk bulan ni aje? Merajuk ke sebab xdpt hadiah? hehehe... baru je terima email, dpt tiket free drp Nuffnang & TGV Cinemas sempena birthday. bilalah agaknya kita nak g ambik ye? xpernah pun sampai kat sana.

2 ulasan:

Dalila Hamid berkata...

Ida... akak pun org yg belanja makan...hhe... untung lagi Ida dapat hadiah2 yang jauh lebih mahal2.... akak tag ida ye... ada masa joint lah..K http://ceriteradalila.blogspot.com/2011/11/contest-teka-harga-burger.html

ida berkata...

sory dila, lambat reply sebab internet baru je ok. dah lama akak x join contest online ni.