Pengikut

Jumaat, 9 Disember 2011

Seronoknya esok cuti...

Assalamualaikum. hr jumaat adalah hr yg best sebab last kerja... cuti 3 hr pulak tu... seronoknya... bg yg kat selangor jelah ye.. kita nak cerita pengalaman pertama g spa tempoh hr. walau dok kt bandar, xpernah pun kita g spa ni. kiranya nk try le mcmana rasanya. kita beli kat mydeal, embunseri beauty & spa di seksyen 13. sesat jugak, tp dgn bantuan staf embunseri, jumpa juga. rupa2nya kt sblh ptpl je. penuh gak parking kt situ, kalau xg spa, mmg kita xjejak kt situ agaknya. layanan staf disitu bagus. kita g dgn adik yg msh dlm pantang, xabis2 kitaorg gelak. sebabnya seumur hidup kitaorg manalah pernah seksi-meksi gitu. lepas sapu scrub, dibiar aje tanpa alas. tahulah sesama perempuan, tp kitaorg kat rumah pun xpernah mcm tu... risau jgn cakaplah. adik risau kalau ada cctv... hehehe... mmg xkan g lg... cukuplah sekali...

2 ulasan:

Dalila Hamid berkata...

tentu best msuk spa....... dela skali pun x pernah masuk...hhee...

ida berkata...

mmg seronok dela... ringan aje rasa bdn lps tu... ada offer kat www.streetdeal.my rm28 aje... ratu spa studio bdr baru klang...