Pengikut

Jumaat, 27 Januari 2012

coklat...

Assalamualaikum & selamat malam...baru2 ni anak buah kita, una balik kampung dgn ibu dia...dia pun ceritalah yg dia dah pandai buat coklat, kita pernah ajar dia & suruh dia buat sendiri...lepas tu mak cik dia suruh dia buat coklat oreo utk majlis kahwin nanti...biasalah kan bebudak, dia cerita semula kat kita, ahaks...senyum ajelah...sanggup ke una nak buat semua tu? baru 12 tahun...selalu kita suruh dia buat yg last2 aje..mana ada balance tu, bg kat dia...coklat oreo & huruf dia dah pandai...siap bawa sekolah & bagitau cikgu lagi cara2 nak buat...una dah pandai turunkan ilmu...bagus2..:)

2 ulasan:

dela berkata...

akak pandai makan aja.. hhee

ida berkata...

dulu ms xtahu buat, suka order & mkn tp bila dah pandai...xlalu nk mkn...jemu agaknya...:-)