Pengikut

Jumaat, 18 Mei 2012

pavlova oh pavlova...ada org nak order...

first time buat pavlova, suka sangat sebab jadi cantik aje...lepas tu, bila buat lagi, kurang sempurna tapi masih boleh makanlah...makin lama buat patutnya makin elok tapi sebaliknya pulak...itulah, ikut suka aje, main campak2...siap tukar2 suhu...nak biasa dgn oven konon...tapi untuk makan sendiri tak kisah sangat...abis aje bila buat...yg masalahnya sekarang, ada pulak member nak order...risau ni...bukannya apa, takut tak jadi je...nampaknya, esok kenalah buat sample pavlova...(kena buat byk2 sebab kat rumah ni memang hantu pavlova...)


beli whipping cream yg dalam tin tu...cepat cairlah...abis kiwi & anggur jatuh tergolek...

1 ulasan:

kak ina kl berkata...

berbaloi kan buat sendiri palova ini